RTK3 LAJME 09:00  10.05.2021
6:11
RTK3 LAJME 08:00  10.05.2021
5:38
RTK3 LAJME 23:00   09.05.2021
20:38
ARENA SPORTIVE 09.05.2021
1:13:24
Komentarjev
Edison Sylejmani
Edison Sylejmani Pred 15 urami
09:00 hahaha u dok kameramani hahaha
Wlora Berisha
Wlora Berisha Pred 15 urami
🇦🇱🇦🇱
vlera bislimi
vlera bislimi Pred 15 urami
Ju dua shum qka ka shpija ju jeni më të mirët.
Suad Potoku
Suad Potoku Pred 16 urami
Aktorja ma e mira o Teuta krasniq Blika
Ahmet Krasniqi
Ahmet Krasniqi Pred 16 urami
hahaha
Asja Kadriu
Asja Kadriu Pred 16 urami
Rraba shume e keqe
Asja Kadriu
Asja Kadriu Pred 16 urami
Oj rebek sa e bukur je
Sadik Feriti
Sadik Feriti Pred 19 urami
hehe
V K
V K Pred 20 urami
Burrat jon ba pedera, grate jon bo rraspia. U prishum krejt.
Shirine Shirine
Shirine Shirine Pred 21 uro
Hahahahahahahahahhahahhhahaha
Valmir Ajvazi
Valmir Ajvazi Pred 22 urami
4ngyt75
Eldin Gashi
Eldin Gashi Pred dnevom
Jeni seriali më i mirë ne Kosov
Xhevat Qorri
Xhevat Qorri Pred dnevom
Hup pej shpis hahahahahahahaah
Sibel Market
Sibel Market Pred dnevom
Q
Edina Lajqi
Edina Lajqi Pred dnevom
266
Edina Lajqi
Edina Lajqi Pred dnevom
Ahhahahhahahhahhahahhahha
Shaip Dalipi
Shaip Dalipi Pred dnevom
Ky sezon o vjetru o mes
Shaip Dalipi
Shaip Dalipi Pred dnevom
Mut mut mut si kry mutet
Shaip Dalipi
Shaip Dalipi Pred dnevom
And budalla se spe mer taman osht Por ty o por ty osht
Rona Hyseni
Rona Hyseni Pred dnevom
🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑
Isra's Channel
Isra's Channel Pred dnevom
🙈🌹🌹🌹❤️❤️❤️😇
Valdet Lokaj
Valdet Lokaj Pred dnevom
jj cc jjgek
Adonis Hysenaj
Adonis Hysenaj Pred dnevom
Bzbbklprratggftv ()/?(#!*;*?*!**+!$¢€€¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¶¶¶\¶}}})
bujar berbati
bujar berbati Pred dnevom
Kht
ema Morinaj
ema Morinaj Pred dnevom
😗😗🤔😇🤔🤔🤔🤔🤔😇😇😇
erjesa dragusha
erjesa dragusha Pred dnevom
🌸
aulon deliu
aulon deliu Pred dnevom
A o qikjo qe o qitash ne its my love
Besian Rama
Besian Rama Pred dnevom
Qilli aktor ju pelqen
duana miftari
duana miftari Pred dnevom
aahah
Aulona Ruhani
Aulona Ruhani Pred dnevom
BGHWOTBQOTVI3BTI WITBWOTBI2BTIR ITBRIWBTI🥰
Aulona Ruhani
Aulona Ruhani Pred dnevom
RWBKABFMJRBIEHRBEIBTITVURBHRB🥰
Aulona Ruhani
Aulona Ruhani Pred dnevom
DBGIABYIE TIT JW T
Aulona Ruhani
Aulona Ruhani Pred dnevom
FBENTOWNROENTBGJDNTKE THBJT TKE THDBTBEITBEKT EKT.FNJGBFJGNF.DNTND.FKR MRMR.KF.TKR
Aulona Ruhani
Aulona Ruhani Pred dnevom
QARBYVAHERNNENTBT😀🦄
Free Fire
Free Fire Pred dnevom
Jam qi niher me rebeken
Jara Berbatovci
Jara Berbatovci Pred dnevom
Bravo veq vazhdo
Jara Berbatovci
Jara Berbatovci Pred dnevom
🇦🇱
Zelfije Bytyqi
Zelfije Bytyqi Pred dnevom
Qa po ban a jeni Naj tre
Besarta Bunjaku
Besarta Bunjaku Pred dnevom
Hamdi tupi
Lavdrim idrizi
Lavdrim idrizi Pred dnevom
Miradije Hajrizi
Miradije Hajrizi Pred dnevom
Jsudjsk idie ishem jshd jejos jduekm
ueeuu Shabani
ueeuu Shabani Pred dnevom
6 qqa qays q qhshwhqhq
Nehat Tuana
Nehat Tuana Pred dnevom
Ju lumtë krejve mat mirtë jeni ju💙💙♥️♥️
Bardha Mavriqi
Bardha Mavriqi Pred dnevom
Qfaar rrenxe argjenda edhe laluki cncncncncncnnc
Samir Elshani
Samir Elshani Pred dnevom
Numrin e xhekit
28e8ea sadiku
28e8ea sadiku Pred dnevom
8ww9e9w9w8ww9e9w9w9we9e9e99ww9w00w9w999339393e99399w8ww9e9w9w8ww9e9w9w9we9e9e99ww9w00w9w999339393e99399w9w9939e99r9eee919481484889w8w8281881e8e88ee8 e9eee92929w292999w9w029299we9e00we0 9499w9499w9we9e9e922922929929229 2wwewe9ww9w9w9w99w9e2wwewe9ww9w9w9w99w9e9w2wwewe9ww9w9w9w99w9e2wwewe9ww9w9w9w99w9e9w9we99e9w9e99e99 e99w9w 81810w89ww998g88483838484e8e8e8e8e88e8888euuee81810w 93939e93939e9399rr99doorprreo39e9e 93939e93939e9e93939e93939e9e9d 92929w 91929 81e9999229 9e99e posoeosoeoeoe9e9s99e9e99s99e99s9es99s9x9s9s9988g8g8g8 [email protected] 9r9r3999r9rrr9r9r30 9ew939392929292w922993 933939 9r9r3999r9rrr9r9r30 9ew939392929292w922993 39e9eeksoosowoos t222222222 48e8e8 2929w9wow9oowo eee1e1e83848e8e8 eeeeewe83839e9e9 82829www9w98s w9w9w9e9 9ww9w9w9w9w99ww9w9s9s99ss9w8929w99w9ww9w9w9w9w 9w9ww99w is 9w9w9w9w9w9w9w9w9w9w9w9w9w9ww9e909we0e0e00w00w99w0w9w9w9w9w9w9w9w9w9w9w9w9w9w9ww9e909we0e0e00w00w99w0w0w0w9we8e8e8 e9e9 2p2o2020200210w0w0 00220200 000w0102022020000102002 0w0w0w0w0w0w0w 020w 01110111qqqq o22002 0202202020202020200020200002902020202020220 02022020w0wpwpw0woososwp 0220101818 020202 022020w0wpwpw0woososwp 00220020020220220202222992223939002220020200202022002 82w0w0w82w0w0w0189180q8w8w88188w88w88w8w8w8w82822182882w0w0w82w0w0w01 92020022020202020 912001010w00w0w0w0w912001010w00w0w0w0w0w912001010w00w0w0w0w912001010w00w0w0w0w0w0ww8w8w8448wwiwiwowowww9a9awoo1o1oo1o w00w10 44002000000ww0w00w020202020002020011881182 00ww0w00ww0w0w0w00ww020020202010w0w020020202010w0w02020w 00ww0w0w0w9w0w00w0w00ww0w0w0w9w0w00w0w0a 00w 00ww00w 00w0w00 00w0w20202020020w0w0w20202020020w2002020012 8e0ee08 e8ee8e8e8810q01818282822828802202818w00w 000ww0q0q002000002202020220220200202200201010000001010101800181181888888ww8ww88888284848484484888181888w80 010102101010q010102101010q0w0q010102101010q010102101010q0w0q0q010102101010q010102101010q0w0q0101021010102101010q010102101010q0w0q0101021000w0q00w0q0w00w0q00w0q0w0w00w012 02020w
Aulona Ruhani
Aulona Ruhani Pred dnevom
Rbdkrb
Aulona Ruhani
Aulona Ruhani Pred dnevom
RTKETNW.KEORR
Fjolla Hajdari
Fjolla Hajdari Pred dnevom
GBfnfhfjjchflhdodgdigfofufog
Esat Manxhuka
Esat Manxhuka Pred dnevom
Shumme mir
Tringa Gashi
Tringa Gashi Pred dnevom
Jeni seriali më i mirë në dotë dhe ju dua shumë prej Xhekut e të tjerët.😄😘🤩😍🥰❤💗💞💖💝💛
Aulona Ruhani
Aulona Ruhani Pred dnevom
RBRI1NR0WB
Aulona Ruhani
Aulona Ruhani Pred dnevom
CBROWPRJ
Aulona Ruhani
Aulona Ruhani Pred dnevom
FGNQPFNOVT🦄😀😀
Naim Hoxha
Naim Hoxha Pred dnevom
🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍯🍮🍭🍬🍫🍧🍤🍚🍛🍜🍝🍠🍢🍣🍣🥟🍨🍣🎂🍰🍦🥠
Lali Amiti
Lali Amiti Pred dnevom
O Bac Respekt se je njer i Aft dhe Inteligjent pa dyshim, Por na si popull kemi qen gjith Labil, Si per mbrojtjen e interesave tona Komb. Por edhe Atyve Intelektuale, Interesat tona kan qen per fat tkeq vetem ato tfeve, Ska Popull n Evrop qe ia ka kushtu forcen,jeten me shum Fes se na per fat tkeq qe edhe sot ksaj kohe nuk ndrishohet asgje por esht tu bo edhe ma keq perendija na kthjellt menden e ti kthehena Rrenjeve tona te Lashta dhe Fes Shiptare eJO asaj Araboturke
Naim Hoxha
Naim Hoxha Pred dnevom
👨‍⚖️👩‍⚖️👵👴👨‍💻👩‍💻
Naim Hoxha
Naim Hoxha Pred dnevom
💃💃💃💃💃💃💃💃🥔🍓
Fitim Gubetini
Fitim Gubetini Pred dnevom
Pajtesë e agre forenë
Feride Zeka
Feride Zeka Pred dnevom
0pfgya
Lume
Lume Pred dnevom
I lo
Kendi Crush
Kendi Crush Pred dnevom
Makx
Rinor Elezi
Rinor Elezi Pred dnevom
Mungon shum leze qena😭
Leonita Ibraimi
Leonita Ibraimi Pred dnevom
edhe mu
Lume Krasniqi
Lume Krasniqi Pred dnevom
Comments775$$$$$$$$
Lume Krasniqi
Lume Krasniqi Pred dnevom
Jenime te miret❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Xhevat Qorri
Xhevat Qorri Pred dnevom
R.I.P Leze Qena dhe Adem Mikullofci
Feime Selmanu
Feime Selmanu Pred dnevom
jehdhshagsysisdfdjdjdd
dinore ahmeti
dinore ahmeti Pred dnevom
bravo Rabi❤❤❤
Fiana Muqiqi
Fiana Muqiqi Pred dnevom
A NJ shishi uwhdhdjru4iruuu3urlxjduirrjejejerzhucxh❤️❤️
Remzie Prestreshi
Remzie Prestreshi Pred dnevom
Ju jeni shum të bukur dhe vazhdoni kështu 😊☺💚💛💜💓💕💖💝💞💟💙❤💋👄👸👸👸👸
Mile Zeqiri
Mile Zeqiri Pred dnevom
LoRAaN
miki zhuti
miki zhuti Pred dnevom
Meme❤🥰🦄🌟🎵
miki zhuti
miki zhuti Pred dnevom
MORENA❤🌟🎵🦄🥰
Ibrahim Azizi
Ibrahim Azizi Pred dnevom
iiiiiibiûm:lkknm
almonda maliqi
almonda maliqi Pred dnevom
sa bukur👑👑👑👑
Besarta Sejdiu
Besarta Sejdiu Pred dnevom
o
Kini Kin
Kini Kin Pred dnevom
oj rab oj balic
Berat Haliti
Berat Haliti Pred dnevom
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
erza rexhepaj
erza rexhepaj Pred dnevom
BEST-EPISOD♡︎
Amra Mustafi
Amra Mustafi Pred 2 dnevi
Rabi une tkom dash ty edhe ti don që xheku nburg a pa problem
ariola_hoxha
ariola_hoxha Pred 2 dnevi
Kush e kqyr qitash ne vitin 2021😂😂un po😂😂