Top News - Kurimi dhe imazhi i fushatës/ Veshjet dhe detajet si mesazhe elektorale

  Ogledi 4,225

Top Channel Albania

Pred 26 dnevi

Përveç mesazheve dhe deklaratave që janë pjesë e pandarë e fushatave elektorale, ana tjetër që terheq vëmendjen janë elementët që lidhen me imazhin e liderve. Por sa rëndësi u kushtojnë liderët, kandidatët apo edhe vet subjektet kësaj pjese.
Fushatat elektorale janë aktivitete ku nuk janë vetëm fjalimit dhe ato që thuhet dominojnë. Në ditë intensive si këto të tanishmet, një sy i vemendshëm ndajet edhe tek ana tjetër e medaljes. Organzimimi dhe elementet tërësorë të fushatës, që nga orgazizimi i podiumeve, veshjet e zgjedhura etj. Kryeministri Edi Rama, si njohësh i mirë i PR dhe njeri që u kushton rëndësi detajeve, ka sjellë gjithmonë elementë që përbënin risi në fushatat elektorale në vite. Kujtojmë në fushatat e kaluara shfaqjen e tij në takime me t-shirtet, me ngjyra dhe më numrin rendor që kishte os në fletën e votimit. Edhe në këtë fushatë, Rama sërish ka tërhequr vemendjen për mënyrën si shfaqet në takime, duke i kushtuar rëndësi detajeve. Së fundmi ai u shfat me një kapele me nr 12, një stil fushate si ish presidenti obama dikur në fushatat presidenciale në shba. Në një tjetër takim elektoral Rama, mbante veshur një këmishtë të bardhë, ku ishin dizenjuar trendafilat që përbëjnë siglën e ps. Me siglën e PS rama mban edhe një pjesë të maskave mbrojëtëse për shkak të covid 19. Duhet thënë se veshja sportive, ramës me këmisha dominon në këto dalje të tij të përditshme me elektoratin. Nga ana tjetër Basha, qëndron më shumë te pamja klasike, është i veshur gjuthmonë me xhaketë dhe veshje serioze, duke mos lënë shumë vend për komente. Në ditën e hapjes së fushatës ai u shfaq i veshur edhe me golf, një stil të veshuri pak i vjetëruar me të cilin jemi mësuar ta shohim jo pak herë në publik. Edhe pse është gati i dekadë më i nri në moshë se Edi Rama, Basha gjithmonë ka ruajtur staturën e poltikianit klasik, me një stil që rrallë herë dukej i papërshtatshëm për moshën e tij.

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on SLpost Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#Fushata#Imazhi#TopChannel

Komentarjev
Agim figura
Agim figura Pred 26 dnevi
E shikon Luli ka më shumë lekë nga populli edhe veshet më mirë .
Hola amigo
Hola amigo Pred 26 dnevi
O00pp
Race Highlights | 2021 Spanish Grand Prix
7:01
Klanifornia - Opinion - Edi Rama
33:14
RTV KLAN
Ogledi 919 tis.
Race Highlights | 2021 Spanish Grand Prix
7:01
Crazy rope trick!!! #shorts
0:37
Dan Rhodes
Ogledi 74 mio.
Food Theory: You're Eating Pasta WRONG!
9:55
The Food Theorists
Ogledi 1,6 mio.
Saturday Night Live Is Horrible
8:23
penguinz0
Ogledi 1,6 mio.
TRUTH OR EAT *super spicy*
6:45
Lexi Hensler
Ogledi 2 mio.